2014. március 24., hétfő

°15.rész - Egyetlen tánc°

Drága Manók!<3
Nagyon nincs hozzá fűzni valóm, csak annyi, hogy imádom Zaynt!<3 Ja csak annyi, hogy ez a rész hajlik egy nagyon kicsit a +18 felé, szóval csak saját felelősségre ;) olvassátok és KOMIZZATOK!!!!<3
puszi P.Z.
 
@RoxAneGraham Édes vagy mikor alszol Szerelmem!<3 @Rich_King


"Néha akkor é a legnagyobb meglepetés, mikor nem is számítanál rá. Teljesen ledöbbentem és hirtelen nem tudtam megszólalni, ugyanis lesokkolódtam szavai hallatán." - Roxanne

ROXANNE

Mondtam már, hogy imádom a meleget? Ha eddig nem, akkor most mondom. A nap fényesen sütött be az ablakomon, ami a reggeli kelésnél nem túl kellemes, mégis jó valamiért. Megfordultam a másik oldalamra, így szemeztünk egy ideig Richivel. Egy hatalmas mosoly kúszott az arcomra, majd egy puszit nyomtam édes ajkaira és felültem az ágyban. Kiakartam szállni, de  hirtelen visszarántottak.
- Ne menj még - morogta Rich a párnába, amin muszáj volt felkuncognom.
- De mennem kell. - halkan suttogtam mosolyogva, mire kifordult a párnából, így rálátást nyertem szerelmemre. Kék íriszeit teljesen kinyitotta, ami csak még jobban édessé tette kisfiús mosolyát és puha arcát.
- De nem fogsz menni... - morogta ajkaimba, miután visszahúzott magához. - Most szépen engedelmeskedsz nekem és itt fogsz henyélni velem. - egy kacér mosoly terült szét puha hívogató ajkain.
- Na de felség, nekem dolgoznom kell mennem... - motyogtam, miközben megcsókoltam.
- Kizártnak tartom, hogy vasárnap is kéne - néz rám furán, mire belém hasít a felismerés. Vasárnap van! Azaz szabadnap! Ezaz!
- Ez esetben... - suttogtam, majd hevesen megcsókoltam, amit ő szívesen viszonzott. Csókcsatánk vad, ám mégis szenvedélyes volt, ami mindkettőnket  izgatott. Az ölébe  ültem, majd lehajoltam hozzá, hogy folytathassuk, amit elkezdtünk. Kezei a fenekemre siklottak, amit én eléggé kiemeltem és kinyomtam.
- Rox! - visított nővérem, miközben berobbant a szobámba. - Jajj, bocsiii! - suttogta, majd kiviharzott és becsapta maga után az ajtót.
- Ahj... - morogtam fel suttogva, fejem Richi mellkasára hajtva.
- Na gyerünk, derítsük ki, mit szeretett volna a testvéred. - puszilt a hajamba a fiú, majd felkelt és elkezdett felöltözni. Egy hatalmas sóhaj keretében hasonlóan cselekedtem, majd miután elkészültem, összekulcsolt ujjakkal indultunk meg lefelé.
- Mond édes drága kicsi nővérkém, mit szerettél volna mondani? - vetettem oda egy pimasz vigyort, majd szerelmemmel leültünk az asztalhoz és a kikészített palacsintákból kezdtünk falatozni.
- Szóval... - foglalt helyet velem szembe Skyler - lenne egy kérdésem. - arcán félelem ült ki, majd ajkába harapva folytatta - Öhm..lenne kedved eljönni bulizni?
- Hol a kaki Skyler? - kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
- Kint a kertben, mert Hector mindig elássa maga után. - kuncogott fel őszintén, mire fejbe csaptam maga. Istenkém..naivabb mint hittem.
- Nem a kutyáról beszélek! - morogtam rá, mire összehúzott szemekkel kémlelt. - Hova mennénk bulizni? - adtam meg az egyértelmű kérdést, mire alsó ajkába harapott és nyelt egy hatalmasat.
- A fiúknál.. - motyogta lesütött szemekkel, mire megforgattam barna szemei. - Naaa kérlek gyere el! - kezdett el nyaggatni, mire egy fintor futott végig az arcomon.
- Gyönyörűm. - szólított meg Richi, mire mosolyogva ránéztem. - Menj el. Nem árt egy kis kikapcsolódás. - kacsintott rám, majd egy puszit nyomott ajkaimra.
- De akkor gyere te is. - vigyorogtam rá, mire arca gondterhelten rándult össze. - Nem érsz rá... - sóhajtottam szomorúan, mire bocsánatkérően pillantott felém. - Persze, megértem. - vettem fel egy álmosolyt, majd egy puszit nyomtam arcára.
- Ígérem jóvá teszem. De most mennem kell. Sajnálom, Kincsem! Holnap jövök hozzád. Szeretlek! - állt fel, majd csókot váltottunk és kifelé vette az irányt. Csendben fordultam Sky felé, aki érdeklődve fürkészett engem.
- Megyek. - sóhajtottam megadóan, mire ikrem felvisított és megragadta a csuklóm, majd elkezdett felráncigálni az emeletre.
Nem is értem mostanában Richit. Mindig van valami dolga és, ha rákérdezek, hogy mi az, akkor csak azt válaszolja, hogy nem érdekes. Ilyenkor persze mindig inkább hagyom, nem akarok vitát szítani. Épp elég az, hogy titkolózik. Én teljes mértékben megbízok benne és egy percre sem fordul meg a fejemben, hogy megcsalna, mert tudom, hogy nem. Viszont mégis aggaszt a dolog, hogy akkor vajon mit csinálhat?
Elmélkedésemből Sky éles hangja szakított ki, mire ijedt tekintettel fordultam felé. Komolyan néha elég őrült tud lenni. Néha eléggé félelmetes, de egy biztos. Nálam nem jobban. Ugyanis aki elsőre meglát minket, az egyből azt mondja, hogy Sky a jó kislány, én meg a gonosz ikertesója. Hát manapság igazán kedvesek az emberek, nem de bár?
- Öltözz már! - visított toporzékolva, mire felpattantam az ágyról és a szekrényhez rohantam.
Muszáj kikapcsolódnom! Ezért egy elég kihívó ruhát választottam, de mégis illő, mivel ha jól tudom, nyár köszöntő buli lesz. Egy Amerikai zászló mintás mini topba, egy szellős szoknyába és egy platformos magassarkúba bújtam bele, majd a hajam kivasaltam és egy halvány sminket kentem fel arcomra.

~.~.~.~.~.~.~

ZAYN

Totál részegre itta magát! Ezzel mégis mit akar elérni?! Figyelemfelkeltésnek szánta, vagy ezzel akar nekem célozgatni vagy mi a faszom?! Mert most leginkább csak ideges lettem! A picsába már, hogy miért hagytam hogy ennyit igyon. Néha komolyan olyan kurva okos tudok lenni...
Bazd meg, most hova lett??? Hisz előbb még itt állt mellettem! A kurva életbe már!
Lábaim azonnal megindultak, de nem is kellett sokáig mennem, ugyanis a táncparkett közepén találtam meg, miközben a csípőjét rázza. Őszintén szólva nagyon tetszett a látvány, de ahogy észrevettem, nem csak nekem csorgott utána a nyálam. Elkaptam a csuklóját és elkezdtem kifelé húzni a hatalmas tömegből, de miután meguntam, hogy folyton a sarkamba lépett és nem tudott egyenesen járni, felkaptam a kezeim közé. Egyenesen az emeletre vittem, majd be a szobámba. Nem akarok vele semmit sem csinálni, csak annyit, hogy aludjon.
- Miért jöttünk ide? - nevetett fel kacéran, majd elkezdte illegetni előttem magát.
- Roxi, hagyd abba! - szóltam rá erélyesen, mire összerezzent és megdermedt. - Sajnálom...én..én nem akartam, így rád szólni... - kezdtem el dadogni, mikor észrevettem, hogy szemeibe könnyek szöktek. Úristen...sosem láttam sírni és nem is állt szándékomban. Most mégis könnyezni látom, mire kezeim a testem mellé esnek tehetetlenül és lefagytam. - Kérlek, ne haragudj - préseltem ki magamból ezt a pár szót, majd felé léptem egyet, de ő azonnal hátrált. - Annyira sajnálom! - nyújtottam ki a kezem, mire tekintete végigvándorolt a karomon, majd mikor a tenyeremhez ért, hirtelen a félelemmel teli arca átváltott egy dühös kifejezésre, amitől én ijedtem meg.
- Miért vertél át? Miért basztál ki velem? Én komolyan azt hittem, hogy szeretsz! Miért kellett kihasználni, majd eldobni, mint egy használt rongyot? - hirtelen tört ki belőle. Azonnal megállt bennem az ütő és komolyan meredtem Roxanre. 
- Ez nem igaz! Baszki, Roxi én még mindig szeretlek, és nem használtalak ki! - kezemet erősen hajamba túrtam, majd beharaptam az alsó ajkamba és tűrtem átható tekintetét.
- Nem? - kérdezett rá egy gúnyos vigyorral. - Szóval nem használtál ki... - gondolkozott hangosan, mire nyeltem egy hatalmasat és próbáltam elkapni szemeit, de nem engedte. - Akkor hogyan magyarázod, hogy menyasszonyod van? - suttogta könnyekkel küszködve,  mire megindultam felé és két kezem közé zártam Őt. Belepusziltam a hajába és a hátát simogattam, hogy egy picit megnyugodjon. Fél perc múlva elhúzódott, megtörölte szemeit és szó nélkül kiment a szobából. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt. Mire szólhattam volna, hogy maradjon, addigra kifutott. Édes istenkém, akkora egy fasz vagyok! Miért, miért, miért?! Annyira idióta vagyok! Mérgemben belerúgtam az ágyba, de azonnal meg is bántam, mert feljajdulva húztam vissza. Kicsit bicegve indultam lefelé, de higgyétek el máris jobban lettem, mikor azt láttam, hogy Rox Liammel táncol. Picsába! Gyors, hatalmas léptekkel indultam meg feléjük és megkocogtattam haverom vállát. Oldalra fordította a fejét, majd vigyorogva adta át a helyét úgy, hogy a lány nem is észlelt belőle semmit. 

ROXANNE

Két kar fonódott körém, de villámcsapásként ért belém a felismerés, mikor megcsapott jellegzetes illata. Mélyen szívtam magamba bódítóan ható kölnijét, amitől egy percre bekábultam, de azonnal kirázott a hideg, mikor suttogni kezdett a fülembe.
- Táncolj velem - az érzés nem múlt, totálisan megbabonázott. Gyomromban görcs volt, ugyanis olyan érzéseket tud kiváltani, amitől összezavarodom. Melegség járta át a testem minden egyes kis szegletét, ahogyan lehelete csiklandozta a nyakamat. Egy puszit nyomott a fülem mögötti részre, ami miatt önkéntelenül egy nyögés szakadt ki belőlem.
Szembefordultam Vele és a szemébe néztem. Íriszei heves csillogtak és egy árnyalattal sötétebb színt vett fel.
- Zayn... - szólaltam meg, bár hangomat alig lehetett érteni, ugyanis a zene elnyomott mindent, így csak tompa hangokat hallhatunk.
- Csak egyetlen tánc... - hangja szinte könyörgő volt, így megesett rajta a szívem. Sóhajtottam egyet, majd egy "Rendben" után karjaimat nyaka köré tekertem.
- Na és akkor most jöjjön egy lassú szám, kifejezetten Harry kérésére! - szólalt meg a DJ a mikrofonba, mire körülöttünk mindenhol párok alakultak, akik összeakaszkodtak és billegni kezdtek. 
Zayn a kezeit a csípőmre helyezte, ezáltal szorosan magához húzott, úgy hogy mellkasunk egymáséhoz simult. Jobbra-balra kezdtünk lépkedni, ugyanis mindketten borzalmasan szarul táncolunk, de ez azért valahol vicces.
- Nem akartalak kihasználni... - felhorkantottam mondatán, mire összehúzott szemekkel meredt rám. - Csak hallgass meg kérlek! - folytatta, így nem menekülhettem a csevegés elől. Bólintottam, hogy ezzel jelezzem, figyelek rá. - Roxi...igazából nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Egy sajnálom nem elég, ahhoz amit én érzek. Tudom egy fasz vagyok, amiért ezt tettem, nem is értem mi ütött belém...Roxi, tudom, hogy most gyűlölsz és ki nem állhatsz, de egy valamit tudnod kell...szeretlek...szeretni is foglak mindörökké. Egyszerűen ellenállhatatlan vagy számomra. Te vagy az én drogom, amiről soha nem is akarok leszokni. - lassan felemeltem a fejem és mélyen szemeibe néztem. Íriszeiben nem láttam mást, csakis őszinteséget és szerelmet. Óvatosan lehámoztam róla karjaim, amit nagy figyelemmel kísérelt, majd gyengéden megfogtam a csuklóját és felfelé kezdtem húzni az emeletre. Miután becsuktam magunk után az ajtót, leültem az ágyra és magam elé meredtem. Zayn lassú léptekkel közeledett felém, majd leguggolt elém és a szemeimbe nézett.
- Kérlek, csak egyet kérnék...ne utálj vagy gyűlölj...mert én azt nem bírnám ki. Akkor inkább leszek öngyilkos, minthogy abban a világban éljek, ahol te ki nem állhatsz engem, miközben én reménytelenül szerelmes vagyok beléd. - hangja meg-megremegett és könnyek folytak arcáról. Szavai élesen hatoltak az elmémbe, de folyton csak egy szó kavargott bennem.
Letérdeltem elé és kezeim közé fogtam arcát, amit a hüvelykujjammal simogatni kezdtem.
- Nézz rám. - kértem halkan és kedvesen, mire homályos tekintetével rám meredt. - Gyere menjünk fürödni. - szólaltam meg mosolyogva, majd felhúztam és bevezettem a fürdőbe. Nem csinált semmit csak leült a szennyes kosár tetejére és az ujjait tanulmányozta. Eldugaszoltam a lefolyót, majd megengedtem a vizet és a forróra állítottam, hogy ne fagyjunk meg. - Na kelj fel. - kedvesen beszéltem hozzá, majd elkezdtem lehámozni róla a ruhákat. Úgy viselkedett, mint egy kisfiú, akinek valami bánata van. Először a pólóját, majd a nadrágját vettem le róla. Már csak egy boxer volt rajta, amikor kicsatoltam a magassarkúm és a fürdő másik végébe dobtam. Felsőmet elkezdtem lecipzározni, így Malik rálátást nyerhetett szabad melleimre, ugyanis ez alá a top alá, nem illik felvenni melltartót. A szoknyát lassan húztam le magamról, így már csak egy tanga ékesítette testemet. Zayn egyszer végigfutott tekintetével, majd lesütötte szemeit és kezeibe temette arcát. Bugyimat egy másodperc alatt levettem, majd halk léptekkel megindultam a fiú felé. Gyengéden simítottam kezeire a sajátom, mire felnézett rám. Felállt, megszabadult alsójától és beleült a forró vízbe. 
Nem értem Őt. Sóhajtva követtem példáját és vele szemben helyet foglaltam, majd elzártam a csapot és vagy fél flakonnyi tusfürdőt öntöttem a kádba, amit egy picit megkevertem és máris teli lett habbal.
- Miért csinálod most ezt? - szólalt meg halkan, persze nem nézett rám. Kezeim kiemeltem a vízből és arcára simítottam, majd közelebb hajoltam hozzá. 
- Ezért... - szinte ajkaiba suttogtam, majd óvatosan megcsókoltam. Zayn ajkaim után kapott és szenvedélyes csókcsatába kezdtünk. 
Testemet teljesen a vágy uralta. A vágy, ami azért van, mert egyszerűen csak érzeni akarom, vágyok az ölelésére, amik mindig védelmezően zártak magukba, vágyok a csókjaira, amik annyira édesek és hívogatóak voltak, vágyok a jelenlétére, ami egy pillanat alatt megnyugtatott. Vágyok a bódító illatára, amitől egy perc alatt bekábultam, vágyok érintésére, amitől mindig jóleső borzongás járt át, vágyok a nézésére, amikor egymás szemébe néztünk és elvesztünk egymás tekintetébe. Vágyok puha bőrére, amit mindig jól esett simogatni, egyszerűen csak vágyok arra, hogy este mellettem aludjon el, miközben hátulról átölel és kiskifli-nagykifli alakban alszunk el, vágyok arra, hogy reggel az ő mellkasán ébredjek, miközben ő még édesen szuszog alattam és békésen alszik...Pedig ezt mind nem akarom! Gyűlölöm magam, amiért most ezt fogom tenni, de kell!
Zayn lejjebb csúszott a vízben, így könnye lábaira tudtam ülni, nem megszakítva csókcsatánk. Tudtuk mindketten, hogy ez most meg fog történni, de szerintem egyikünk sem bánta. Csípőmet felemeltem, majd előrébb csúsztam és óvatosan behelyeztem magamnak férfiasságát. Mindketten felnyögtünk és élvezettel csináltuk tovább. Ajkaival elkezdte bejárni a nyakamat, ahol lágy, édes puszikat hagyott maga után, miközben én mozogtam. 
A fürdőt csak a mi zihálásunk és halk vagy hangosabb nyögéseink töltötték be. Egy forró csókban forrtunk össze. Jobb kezem a hajába vándorolt, amit egy kicsit meghúztam, míg a másikkal a mellkasát simogattam. Az ő kezei a fenekemen voltak, amibe erősen belemarkolt, ezáltal egy hangos nyögést váltott ki belőlem. 
Alhasamba előjött az a bizonyos érzés, ami miatt gyorsítottam tempómon, így mindkettőnkből egyre hangosabb nyögések szakadtak fel.
- Rox...mindjárt... - suttogta elhalóan, majd egy hatalmas nyögés közben megéreztem örömnedvét, ami bennem ért célt-nem aggódok emiatt, mert szedek fogamzásgátlót-. Utána szinte rögtön egy kisebb sikoly hagyta el a számat, ezzel jelezve, hogy a csúcsra értem. Még nem mozdultam, ugyanis éppen próbáltam a szívem dobbanásait helyre állítani, miközben tovább csókolóztam Zaynnel. Édes ajkai finoman falták az enyémet, ami annyira hiányzott már nekem. El sem hiszem, hogy ez megtörtént...

8 megjegyzés:

  1. Huh. Erdekes lett. Roxi nem szeretheti Richi t igazabol. Ha Zayn bejutott a bugyiba. Nekem tetszet. Varom a Kovit.

    VálaszTörlés
  2. Olvasó tarsak ne csinaljatok már, komizatok letszives. Nem csak én olvasom a blogot. Ha 2gyerek mellett van időm véleményt irni, akkor mar ti is irjatok. Várom a következő részt. Szerintem egy olvasónak nem fogják a csajok írni, letszives irjatok véleményt. Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Olvasónk!♥
      Köszönöm, hogy bátorítod a többieket és, hogy véleményt nyílvánítasz, borzalmasan sokat jelent nekem/nekünk. És persze a "pillangó leszállt a virágra" és a többi mondatokon teljesen kiégtem:D annyit elárulok, hogy egy-kettő szerepelni fog a következő részben;) és hát hogy Rox mit érez a két fiú iránt, az majd' idővel kiderül;) sok szeretettel Rebeka♥

      Törlés
  3. Szia!
    Bocsánatot kérek hogy eddig nem sokszor írtam (töled is Louisniallharry liamzayn horantomlinsonstyles paynemalik ).
    Nagyon szeretem a blogotokat, és igaz szerettem együtt Roxot és Zaynt, de mégis úgy gondolom, hogy Zayn döntött, vagyis mostmár ne nyafogjon...
    Siessetek a következővel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zita!<3
      Nem kell bocsánatot kérned, örülök, hogy tetszik a blog:) Hát majd' még kiderül, hogy Rox-nak milyen érzelmei lesznek és hogy Zayn ezzel mit fog kezdeni;) Ígérem sietünk:)
      Puszi Rebeka <3

      Törlés
  4. Következő mikor lesz? Tetszik a fejléc. :-) :-). A kodod vegyetek ki letszives , mert telefonrol irtora rossz komizni. Zita nincs semmi, az a lenyeg hogy komiztal. :-):-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már Réka írja és lehet hogy hol ap kesz is lesz már ;) nekünk azt mutatja, hogy nincs kód :o de amint gépközelbe jutok akkor megnézem ;)

      Törlés