2014. augusztus 20., szerda

°24.rész - Ha te így gondolod...°







SKYLER

Miután Rox repülőgépe eltűnt a horizonton, Harry felé fordultam.
- Hazavinnél? - a morcos hangulatomtól kicsit megszeppent srác csak bólintott egyet válaszként. Amint beültünk a kocsijába zavarodottan fordult felém.
- Azt hittem minden rendben köztünk.
- Harry, nem tudom csak úgy elfelejteni azt, amit hozzám vágtál az étteremben!
- De akkor most miért voltál kedves velem? Csak a fuvar miatt? - kérdezte egy kicsit idegesen.
- Azért, hogy Rox ne akadjon ki. Nem tudott arról, hogy mi történt aznap este. Nem akartam, hogy "véletlen" megüssön téged. Mert ha csak a fuvar kellett volna, hívok én taxit is, nem gondolod? - vágtam hozzá egy kicsit nyersen, mire felmordult és beindította az autót.

HARRY

Pontosan 3 nap és 8 óra telt el a repülőtéri incidens óta, de Skylerrel azóta sem beszéltem.
- Harry! - rontott be az ajtómon Niall és Liam, mire meglepetten eldobtam a telefonomat.
- Mi történt? Tűz van? - néztem rájuk, de a dühös arckifejezésük más árult el - Már megint mi van?
- Lejönnél egy picit? - morogta Horan, anélkül, hogy rám nézett volna, majd elhagyta a szobámat.
- Mi a baja? - kérdeztem Paynet, aki továbbra is összehúzott szemöldökkel lesett rám.
- Csak gyere - válaszolta. Egy sóhajtás kíséretében kikeltem az ágyból, majd lementünk a nappaliba, ahol a bandatársaim és Eleanor ültek.
- Na? Valaki elmondja, hogy mi a franc bajotok van? Megint? - mondtam, míg a karjaimat összefontam magam előtt. El elém sétált, majd lekevert egy pofont, ami miatt hátraléptem pár lépést - Mi a franc?!?
- Ezt mi is kérdezhetnénk! - kelt ki magából Louis barátnője - Tegnap este ki volt az a ribi, akivel fent nyögtetek, míg Skylerrel összevesztél?
- Micso... - nyögtem ki meglepetten, majd elkomorodtam - Nem volt semmilyen csaj! Nem csaltam meg Skylert!
- Harry, drága, itt hagytam a melltartómat! - rontott be egy szőke csaj. Jézusom! Megcsaltam Skyt? Arra még emlékszem, hogy ittam pár pohárral a bárban, míg az orrom alatt motyogtam, hogy mekkora idióta vagyok, de ez a lány egyáltalán nem volt ismerős.
- Ismerlek? - kérdeztem egy kicsit nyersen az idegentől, mire az váratlanul felnevetett.
- Butus! Tegnap este nem nagyon érdekelt téged a nevem! Csak annyit mondtál, hogy jó voltam, majd kidobtál. Hát nem emlékszel? - kacarászta, amitől még a szőr is felállt a hátamon. Louis arca egyből átcsapott dühöngő őrültbe, majd az egy éjszakás kalandom elé állt.
- Figyelj ide, szívi! Senki nem akar téged itt látni! És ne keresd a holmidat, légy oly kedves!
- Hát jó - komorodott el válaszképp, majd átadott nekem egy cetlit, rajta egy telefonszámmal - Csak ezt akartam odaadni, hátha még magányos leszel. Na csáó! - mosolyogta kacéran, majd elhúzta a csíkot. Lou kikapta a cetlit a kezemből, idegesen a kukába vágta, aztán visszaült a barátnője karjai közé.
- Ó, igen? Nem csaltad meg? - kérdezte gúnyosan Zayn.
- Te csak ne prédikálj nekem itt, Malik! - keltem ki magamból, majd gondolkodás nélkül folytattam - Nem neked kellett kivinni Roxant a reptérre! Skyról nem is beszé...
- Álljunk meg egy szóra! - ugrott fel Zayn a fotelből - Te tudod, hova ment Roxan?
- Mi? Nem, én nem... - motyogtam, de a bandatársam már a falnak szorított.
- Mond el, Harry. Mond el vagy az életemre esküszöm, hogy elkotyogom Skylernek, hogy megcsaltad.
- Úgyse mered - morogtam.
- Azt hiszed?
- Igen. És tudod miért, Malik? Mert gyáva vagy. Nem merted elmondani Roxnak, hogy miket tettél, ami Perrievel történt, az esküvő, semmit nem mondtál el neki. Tudod, ki tesz ilyeneket? A gyáva ember.
- Ne merd azt mondani, hogy te szent vagy Hazz - szorított a fogásán, mire felszisszentem fájdalmamban - Talán te elmondtad Skylernek, hogy mit tettünk? Hogy minden a mi hibánk volt? Talán elmondtad neki, hogy mi történt a húgával? Elmondtad neki, hogy miket tettél, miután szakítottatok? Esetleg nem most csaltad meg? Szóval ne te mond meg, hogy én miben vagyok hibás.
- Akkor se fogod megtudni, hogy hol van a drága kis Roxanne - mosolyogtam önelégülten, mire behúzott egyet. A fejem oldalra billent, mire a többiek felpattantak, de nem léptek közbe. Még nem - Csak ennyit tudsz? Azt hittem, te legalább jól verekedsz. Tévedtem.
- Fogd be! - dühöngött, majd eleresztett - Te ezt nem értheted. Meg KELL tennem mindent, hogy jóvátegyem, amit elcsesztem. Vagy legalább meg kell magyaráznom neki.
Hirtelen eleresztett, majd az orrnyergét masszírozva hátat fordított nekem.
- Párizs - nyögtem ki.
- Tessék? - kérdezte Liam, míg mindenki felkapta a fejét.
- Rox Párizsba ment tudomásom szerint. Többet nem tudok.
- Köszönöm, Styles - mosolyogta a fekete hajú bandatársam.
- Csak te ne cseszd el, amit én már igen. És kérlek titeket, hogy ne mondjátok el Skylernek, hogy megcsaltam.

SKYLER

Reggel, miután felöltöztem és elkészültem az első utam a konyhába vezetett.
- Hogy vagy? - kérdeztem apától, aki már munkához készen, felöltözve itta a kávéját.
- Jól - mosolyogta.Tudom, hogy mennyire szereti Roxot és most másodjára is elvesztette. Vagyis most képletesen - Tudod, fura, hogy nincs itt, de azt hiszem egészen jól bírom. Most legalább tudom, hogy hol van és bármikor felhívhatom. Veled mi a helyzet, prücsök?
- Megvagyok. Úgy látszik, mostantól magamat kell megvédenem - nevettem. Mosolyogva bólintott egyet, majd letette a bögréjét - Mit tervezel mára?
- Szerintem elmegyek a fodrászhoz és kezdek ezzel valamit - mutattam a kócos hajamra - Talán befestetem. Aztán átmegyek a srácokhoz, mert El írt, hogy beszélni szeretne velem. Azt hiszem leesett nekik, hogy Rox lelépett. Mit gondolsz?
- Ezek remek ötlet, kicsim - puszilt meg, majd felkapta a kocsikulcsát - Majd mutasd, milyen lett a frizurád. Később beszélünk, oké? Ideje mennem dolgozni.
- Oké. Szeretlek!
- Én is szeretlek, prücsök! - még egy puszi után kilépett az ajtón, majd én is elindultam a magam útjára. Amint végeztem a fodrásznál (lásd a felső képet ~Réka), átmentem a fiúk házába. A hátsó ajtó volt számomra közelebb, sőt el is akartam a fiúkat kerülni, ezért onnan mentem be az épületbe. Amint beértem már egy hangos vita várt. Meglapultam a konyhaajtónál, majd onnan vártam a végkifejletet. Végighallgattam, ahogy Harry rájön, hogy megcsalt tegnap este egy részeg baleset következtében, végighallgattam, ahogy Zayn ordibál vele, majd ahogy Styles kinyögi, hogy hova utazott a húgom. Megszegte az ígéretét, megcsalt, hazudott. És én egyszer sem léptem elő, ott álltam a fal tövében és hagytam, hogy a könnyek leperegjenek az arcomon. Miután mindenki lenyugodott, hallottam, hogy valaki a konyha irányába lépdel, de nem tudtam megmozdulni. Csak sokkosan álltam és bámultam magam elé.
- Sky? - hallottam meg Liam hangját, éreztem, ahogy a kezét a vállamra teszi és ahogy mindenki meglepetten indul el felénk. A reakcióm egy újabb könnyzápor volt, majd a kijárat felé indítottam magam. Nem érdekelt senki és semmi. Már értem, hogy miért lépett le a húgom.
- Sky, kérlek! - sietett utánam Hazz, de a kezét könnyedén, egy szó nélkül leráztam a vállamról, majd kifutottam a házból, becsapva magam után az ajtót.

1 megjegyzés:

  1. Zajlanak az esemenyek.
    Szokas szerint Harry hulye volt.
    Szegeny Sky. Miert nem ment Roxal? Tetszik azuj fejlec
    varom a kovit.
    Miert nem tudd halgatni Harry

    VálaszTörlés